Erik Lundager

Jeg er oprindeligt vestjyde: født i Struer i 1953 og der havde jeg min barndom. I mine teenage år boede jeg i Aulum v. Holstebro, senere var der skolegang i Herning. Mit hjem var almindeligt folkekirkeligt, og jeg var som barn og ung aktiv i FDF. Min soldatertid foregik dels i Aalborg og dels i Søgårdlejren ved Åbenrå og jeg sluttede som løjtnant af reserven. I 1975 begyndte jeg at læse teologi i Århus. Jeg blev færdig som cand.teol. i 1984 og året efter ordineret som præst. Fra 1985 var jeg ansat i Odder sogn, først som hjælpepræst senere som sognepræst frem til 2003. Derefter flyttede jeg til Aalborg, havde forskelige vikariater og blev ansat som døvepræst 1. august 2004, hvilket jeg aldrig har fortrudt.

Jeg har tre voksne børn, tre 'papbørn' og er Bedstefar til fire (snart fem).

Irene Schjødt

Jeg er født i 1966 og har været døvepræst siden 2007. Jeg er gift med Claus, der er forfatter og journalist. Vores hus i Hansted ved Horsens deler vi med fire charmetrolde: hunden William og kattene Miss Bliss, Eddie og Mads.

Jeg er født i Donslund ved Grindsted. Jeg har gået på Grindsted Gymnasium, læst teologi ved Aarhus Universitet og fået undervisning i tegnsprog på det, der i dag hedder UCC i Aarhus.

Jeg er meget taknemmelig for mit arbejde som døvepræst. Jeg har ingen kedelige arbejdsdage! Arbejdet med tegnsprog er en givende udfordring, og jeg møder mange yderst forskellige, dejlige og spændende mennesker, både døve, hørehæmmede og hørende.